Despre LIDEEA și programele de formare profesională pe care le concepem și susținem în practica de zi cu zi

Programele de formare profesională LIDEEA sunt concepute astfel încât întregul efort de învățare este orientat spre rezultate atât la nivel individual, cât și la nivelul departamentelor și al companiei ca și întreg.

Modelul nostru de învățare – dezvoltare se axează pe modelul de îmbunătățire a performanței organizaților prin resursa cea mai valoroasă și anume prin oameni. În acest sens accentul cade pe competențe, care duc înspre atingerea performanței și mai ales înspre menținerea organizației pe linia de plutire.

Metodele de învățare se focalizează pe participanți și transferul învățării în practică, abordarea noastră fiind interactivă și individualizată, ancorată în practica curentă a participanților, a profesioniștilor care se dezvoltă inteligent anticipând schimbarea, care își gestionează propria dezvoltare, care sunt pregătiți să răspundă provocărilor, metodelor inovative și să se bucure de recompensele acestora.

Suntem îndreptați pe lângă cunoștințele necesare domeniului spre acele competențe soft, care vor pregăti personalul din orice organizație să facă față schimbărilor galopante care au loc în mediul nostru de muncă, dar și a stilului de viață dus de marea majoritate a oamenilor. Tehnologia își impune amprenta asupra fiecărui domeniu în care activăm, dar noi ne angajam să ajutăm oamenii să învețe și despre valori, despre încrederea în ceea ce pot să facă, despre importanța gândirii critice și independente, despre beneficiile muncii în echipă și empatia față de cei din jur, adresându-ne și generației Z prin cursuri special adaptate preferințelor acestora.

Trebuie sa fim adevărați profesioniști în activitatea noastră, dar să nu uitam ca fiecare e unic în felul său și trebuie doar să ne descoperim propriile capacități și să le dezvoltăm, în acest mod vom asigura rezultate solide, care vor aduce succesul personal și al organizației din care facem parte!

 

LIDEEA este despre învățare – dezvoltare, dar și despre fericire și mulțumire în activitatea derulată!

 

Alege să colaborezi cu LIDEEA și optează pentru cursurile de formare profesională care ți se potrivesc,  accesând link-ul următor: http://lideea.eu/magazin/ .