Leadership & Management

Deveniți un lider de succes cu LIDEEA și Institute of Leadership & Management

Programele noastre de training și dezvoltare-învățare, acreditate de ILM:

Vă aduc ”știința și dorința” de a aplica conceptele și instrumentele testate împreună cu trainerii;

Vă oferă o echipă de traineri dedicați care vă însoțesc pe parcursul profesional;

Vă ajută să deveniți un leader credibil și sigur pe sine;

Vă asigură recunoașterea internațională prin certificatul ILM, pentru o carieră managerială de succes.

Programele certificate de Institute of Leadership and Management (UK) sunt urmatoarele:

Manager de proiect la început de carieră

Managerul de proiect modern

Managementul resurselor umane pentru tinerii specialiști

Leadership și management pentru performanță la locul de muncă

Cum să devii un consultant de succes?

Managementul procesului de învățare

Managementul inovării la locul de muncă

Institute of Leadership and Management (ILM) din Marea Britanie este o institutie internationala prestigioasa care se bucura anual de 70.000 de noi membrii. Motivul aderarii la aceasta institututie se datoreaza increderii ca isi pot imbunatati abilitatile de leadership si management pentru a promova in cariera si devein lideri de success. ILM si LIDEEA ca si furnizor de training acreditat poate fi partenerul tau de inceredere pentru dezvoltarea carierei profesionale.

Cursurile ILM sunt flexibile ca si structura si continut, fiind astfel foarte attractive pentru cei dornici sa invete dar si pentru angajatori, aceştia regasind la locurile de munca efectele benefice participarii propriilor anagajati la programele certificate. ILM are o larga recunoastere internationala avand peste 2.500 de centre ILM in numeroase tari si peste doua milioane de cursanti care beneficiaza de experiente unice, care ii ajuta sa atinga nivele de prestigiu.

Abordarea Lideea

AFLA DETALII DESPRE CUM ABORDAM CURSURILE DE LEADERSHIP SI MANAGEMENT

Programele noastre de formare sunt concepute astfel încât să putem orienta întregul efort de învățare spre rezultate la nivel individual, la nivelul departamentelor, dar si al companiei. Modelul nostru de învățare se bazează pe un concept international si anume:

Programul de training se pliază pe procesele manageriale din companie. Pentru aceasta training-ul este însoțit de o analiză a performanței manageriale și a legăturilor pe care le are cu performanța organizației.

Metodele sunt predomninant focalizate pe participant și transferul învățării în practică: sesiunile sunt susținute de o activitate de învățare continuă și flexibilă realizata in mediul online, în grupuri de 6–8 participanți.

Descrierea Programului Leadership & Management

O DESCRIERE MAI AMPLA A PROGRAMEI

Cursul contine sesiuni de workshop-uri classic, in sala de curs, imbinate cu sesiuni de ”action learning” – coaching, pentru fiecare participant, in care participanții aplică competențe manageriale și de leaderi în situații concrete în care sunt implicați (acolo unde se asteaptă îmbunătățiri).
Activități elearning, folosind platforma de eLearning LIDZone (http://lideea.eu/LIDZone.html), pe tot parcursul programului (12 săptămăni).
Certificarea se realizeaza prin test online si aplicatii care dovedesc atingerea obiectivelor de învățare.

PARERILE CURSANTILOR NOSTRI

Public Manager

Programul a reflectat întocmai fişa postului meu… a fost exact ceea ce aveam de făcut la locul de muncă şi nu mai făcusem niciodată. Ma bucur foarte mult ca am urmat cursul oferit de Lideea.

Analist Financiar

A fost cel mai util curs pe care l-am făcut... am mai participat la cursuri pe această temă în ţară şi în străinătate, dar pot să spun că acum am înţeles cu adevărat şi ştiu să aplic ceea ce am învăţat.

Trainer

Programul a răspuns exact la întrebarile pe care le aveam, utilitatea cursului constând în modul practic în care a fost structurat, adaptarea la nevoile și programul meu și exemplele concrete oferite.

Project Manager

Am apreciat cel mai mult combinaţia perfectă între: flexibilitatea accesării cursului on-line, bogăţia cunoştinţelor şi surselor disponibile, prezenţa fizică şi virtuală a „coaches”, workshop-urile clasice, scurte şi focalizate.

manager

Am dobândit o nouă înțelegere asupra ceea ce înseamnă sistemul de evaluare a performanțelor pentru mine ca șef de departament. Totul este practic, și ceea ce mi se părea pur birocratic a devenit calea de a mă înțelege cu oamenii mei. Simt că sunt un manager mai bun!

Business Developer

…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru că știe să gestioneze procesul de învățare și pentru că reprezintă un real punct de referință și de ajutor în lungul proces de asimilare a adevăratei performanțe, în care simți că ai nevoie de un prieten specialist cu care să te consulți și care să te îndrume în mod corect.