Trainer 2020 – cu certificare ANC

Vrei să fii un trainer competitiv într-o lume în schimbare?
Fii pregătit să înțelegi atât schimbarea cât și ce trebuie să faci ca manager, trainer, specialist în resurse umane sau ca persoană care învață și se dezvoltă, pentru a răspunde noilor provocări ale mediului, stilului de viață, muncă și învățare, dar și noilor oportunități oferite de tehnologie. Vin-o și explorează împreună cu noi noua lume a trainingului și modul prin care transformi provocarea în beneficii pentru tine.
Înscrie-te la cursul nostru ,,Trainer 2020 – un trainer pentru o lume în schimbare” (Formator de formatori) care îți deschide o poartă spre o carieră de succes în training – dezvoltare – învățare. Acesta este un curs interactiv, folosind metode inovative de învățare și de transfer al învățării.
Cursul se desfășoară sub forma de curs clasic, fiind vorba de 4 zile, derulate în două week-end-uri dar și pe platforma noastră de eLearning LIDZone, unde vor avea loc activități interactive de învățare. Cursul presupune atenție și concentrare pentru a-l finaliza cu succes. Așadar în doar 4 zile poți învăța cum să devii un trainer de succes !
Perioada de desfășurare a cursului este 17-18 noiembrie 2017 și 24-25 noiembrie 2017.
Prin participarea la acest curs poți dobândi și recunoașterea națională a competențelor prin certificatul emis Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) din România, data examinării fiind de 29 noiembrie 2017.
Pentru mai multe informații legate de înscrierea la curs ne poți contacta pe adresa de e-mail: training@lideea.eu, la numărul de telefon: 0755 113 272 sau accesând link-ul de mai jos:
http://lideea.eu/produs/trainer-2020-cu-certificare-anc/
Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să ne împărtășim din experiențele deținute, pentru a parcurge pași importanți în spre dezvoltarea profesională!