LIDEEA consultanță și management din 1998!

„It’s all about performance!”

 

LIDEEA DEVELOPMENT ACTIONS S.R.L. operează, activează si este o prezență în sectorul de consultanţă în management şi training din anul 1998. LIDEEA există pentru dezvoltarea, schimbarea și continua îmbunatățire a performanței oamenilor, organizațiilor și regiunilor. Noi, consultanții LIDEEA, vă propunem să lucrăm împreună pentru performanță, sub deviza „It’s all about performance!” beneficiind atat de servicii a căror calitate are recunoaștere internațională cat si de de suportul consultanților și trainerilor cu experiență practică dovedită, acreditări și certificări internaționale: Institute of Leadership and Management, Investors in People, Chartered Institute of Personnel and Development și Executive MBA’s. Adoptând noi abordări, combinând inovativ metode și tehnici găsim soluția optimă pentru beneficiarii noștri.

unde ne aflam?

Deținem birouri în 2 locaţii din România: Deva și Timişoara. Birourile sunt dotate cu echipamente moderne de birou, facilități pentru consultanță, bibliotecă – care le permit consultanților firmei să presteze servicii de înaltă calitate, existând și facilitati de cazare pentru experți, în funcție de durata proiectelor și volumul de munca.

locatie deva

locatie timisoara

Echipa Lideea

DESCOPERA DETALII DESPRE CINE FORMEAZA ECHIPA LIDEEA

Suntem o echipa de înalta performanță care îmbină capacitatea consultanților și trainerilor interni cu expertiza unei rețele de colaboratori implicați part time/ pe baza de proiect.

PARERILE CURSANTILOR NOSTRI

Public Manager

Programul a reflectat întocmai fişa postului meu… a fost exact ceea ce aveam de făcut la locul de muncă şi nu mai făcusem niciodată. Ma bucur foarte mult ca am urmat cursul oferit de Lideea.

Analist Financiar

A fost cel mai util curs pe care l-am făcut... am mai participat la cursuri pe această temă în ţară şi în străinătate, dar pot să spun că acum am înţeles cu adevărat şi ştiu să aplic ceea ce am învăţat.

Trainer

Programul a răspuns exact la întrebarile pe care le aveam, utilitatea cursului constând în modul practic în care a fost structurat, adaptarea la nevoile și programul meu și exemplele concrete oferite.

Project Manager

Am apreciat cel mai mult combinaţia perfectă între: flexibilitatea accesării cursului on-line, bogăţia cunoştinţelor şi surselor disponibile, prezenţa fizică şi virtuală a „coaches”, workshop-urile clasice, scurte şi focalizate.

manager

Am dobândit o nouă înțelegere asupra ceea ce înseamnă sistemul de evaluare a performanțelor pentru mine ca șef de departament. Totul este practic, și ceea ce mi se părea pur birocratic a devenit calea de a mă înțelege cu oamenii mei. Simt că sunt un manager mai bun!

Business Developer

…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru că știe să gestioneze procesul de învățare și pentru că reprezintă un real punct de referință și de ajutor în lungul proces de asimilare a adevăratei performanțe, în care simți că ai nevoie de un prieten specialist cu care să te consulți și care să te îndrume în mod corect.