Serviciile și valoarea adaugată a ofertei noastre

Prin serviciile noastre de consultanță în management și training, oferim un parteneriat clienților noștri, pentru a-i ajuta să își îndeplinească obiectivele.
„Fiecare nou proiect sau training este o provocare pentru noi. Căutăm reţete de succes, combinații de metode și tehnici, suntem în continuă căutare a „factorului X” care mobilizează, energizează şi entuziasmează oamenii pentru a învăța, pentru a se schimba sau a schimba în jurul lor. Lucrăm tot mai mult cu grupuri mici sau individual, promovăm programele flexibile incluzând eLearning-ul, încurajăm asumarea individuală a responsabilității pentru procesul de învățare, iar noi, trainerii LIDEEA, creăm procese de învățare „mănușă” pe procesele reale din organizații”.
(Liliana Lucaciu, fondatorul LIDEEA, consultant cu o vastă experiență)
Ceea ce știm noi cel mai bine să facem este să găsim soluții pentru problemele și provocările organizaționale, ale afacerii sau individuale, să asigurăm implementarea lor eficientă și mecanismele care să asigure durabilitatea schimbărilor.

LIDZone - platforma eLearning

LIDEEA deţine un Sistem de Management de Învăţare LIDZone, platforma de învatare utilizată pentru cursurile la distanță prin internet, pentru instruirea personalului intern și a echipelor de proiect. Pe lângă experiența de aproape 20 ani de activitate în domeniul consultanței pentru afaceri și management, garanția beneficiilor colaborării cu LIDEEA este dată atât de Sistemul de Management al Calității certificat ISO 9001:2008, cât și de apartenenta consultanților LIDEEA la prestigioase asociaţii profesionale internaţionale în domeniul resurselor umane cum ar fi: Chartered Institute of Personnel and Development (UK), Institutute of Leadership and Management (UK).

Lideea in Europa

LIDEEA şi-a extins piaţa bazându-se pe parteneriate de succes cu companii de consultanţă de prestigiu din Europa şi colaborând cu o reţea de consultanţi care împărtăşesc valorile noastre. Dintre acestea enumerăm Ecorys Nederland, Archidata srl Italia, Oxford Policy Management (UK), GOPA (DE), Applica (BE), Ismeri Europe (IT), Spatial Foresight (LU), Project Management Irlanda şi altii.

Totodata facem parte din retele internaționale de organizatii de consultanță din Franta, Grecia, Spania, Irlanda, Italia, Ungaria, Slovacia, Polonia, Turcia, Germania cu care a dezvoltat proiecte transanationale de succes.

CU CINE LUCRAM?

organizații private și publice

  • optimizarea structurilor organizatorice și planificarea resurselor umane;
  • formularea politicilor și procedurilor de resurse umane, corespunzător provocărilor organizaționale;
  • introducerea de noi instrumente de management al oamenilor;
  • crearea de mecanisme de continuă îmbunătățire a performanțelor organizaționale și individuale.

specialiști și manageri

  • Pentru dezvoltarea profesională și a potențialului de a-și dezvolta competențele conform cerințelor mediului în care iși desfășoară activitatea;
  • Dezvoltarea unor competențe specifice în Managementul proiectelor, Leadership și Management, Organizare, managementul resurselor umane, managementul politicilor publice, antreprenoriat.

întreprinzători și IMM-uri

Noi lucrăm cu autorități și instituții care gestionează politici publice și programe de finanțare pentru elaborarea lor, implementarea lor eficientă și producerea efectelor pentru care au fost concepute.

autorități și instituții

Nu în ultimul rând, noi lucrăm și colaboram cu întreprinzători și IMM-uri pentru dezvoltarea afacerilor, planificarea dezvoltării și atragerea de finanțări pentru dezvoltare.

PARERILE CURSANTILOR NOSTRI

Public Manager

Programul a reflectat întocmai fişa postului meu… a fost exact ceea ce aveam de făcut la locul de muncă şi nu mai făcusem niciodată. Ma bucur foarte mult ca am urmat cursul oferit de Lideea.

Analist Financiar

A fost cel mai util curs pe care l-am făcut... am mai participat la cursuri pe această temă în ţară şi în străinătate, dar pot să spun că acum am înţeles cu adevărat şi ştiu să aplic ceea ce am învăţat.

Trainer

Programul a răspuns exact la întrebarile pe care le aveam, utilitatea cursului constând în modul practic în care a fost structurat, adaptarea la nevoile și programul meu și exemplele concrete oferite.

Project Manager

Am apreciat cel mai mult combinaţia perfectă între: flexibilitatea accesării cursului on-line, bogăţia cunoştinţelor şi surselor disponibile, prezenţa fizică şi virtuală a „coaches”, workshop-urile clasice, scurte şi focalizate.

manager

Am dobândit o nouă înțelegere asupra ceea ce înseamnă sistemul de evaluare a performanțelor pentru mine ca șef de departament. Totul este practic, și ceea ce mi se părea pur birocratic a devenit calea de a mă înțelege cu oamenii mei. Simt că sunt un manager mai bun!

Business Developer

…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru că știe să gestioneze procesul de învățare și pentru că reprezintă un real punct de referință și de ajutor în lungul proces de asimilare a adevăratei performanțe, în care simți că ai nevoie de un prieten specialist cu care să te consulți și care să te îndrume în mod corect.