Finanțări IMM – POCU 4.1.1

S-au lansat apeluri pentru finantari IMM-uri pe POC 4.1.1 :

  • Granturi pentru investiții necesare capacităților de prestare de servicii pentru refacerea capacității de reziliență (50 mii - 200 mii euro). Această categorie își desfășoară activitatea în Clasa P – Învățământ / Clasa Q – Sănătate și asistență socială / Clasa S – Alte activități de servicii.
  • Granturi pentru investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor pentru refacerea capacității de reziliență (50 mii - 500 mii euro). IMM-uri care își desfășoară activitatea în Clasa C – Industria Prelucrătoare, cu excepția codurilor 11 fabricare băuturi, 12 fabricare tutun și 254 fabricarea armamentului și muniției; Clasa F – Construcții; Clasa G –Repararea autovehiculelor și motocicletelor; Clasa H – Transport și depozitare; Clasa I – Hoteluri și restaurante doar pentru activitatea de servii de cazare și echipamente și mobilier specific de alimentație publică potrivit anexei nr. 2.

Pentru detalii și informare ne puteți contacta la adresa de e-mail office@lideea.eu și la numărul de telefon 0744 219 348. 

 

Programul IMM Invest a depăşit 10 miliarde de lei în două luni