Fonduri UE Politici - programe - proiecte

Afla acum mai multe detalii despre programele de fonduri europene

ASISTENTA TEHNICA

Studii și evaluări politici, programe și proiecte;

Training pentru autoritățile și beneficiarii de finanțare;

Consultanță pentru autoritățile de management responsabile cu implementarea programelor cu finanțare europeană și alte organisme intermediare;

Monitorizare și evaluare proiecte.

Obținerea de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor:

Consultanță pentru conceptualizarea ideii de proiect;

Elaborarea documentației de finanțare pentru proiect;

Consultanță pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri publice.

Finanțează proiecte de dezvoltare a comunității tale:

Consultanță pentru dezvoltarea portofoliului de proiecte ale autorităților locale;

Consultanță pentru dezvoltarea cadrului strategic, pentru elaborarea documentației de finanțare a proiectelor autorităților publice;

Elaborarea analizei cost beneficiu, cost eficacitate;

Studii privind dezvoltarea locală și regională pentru luarea deciziilor;

PARERILE CURSANTILOR NOSTRI

Public Manager

Programul a reflectat întocmai fişa postului meu… a fost exact ceea ce aveam de făcut la locul de muncă şi nu mai făcusem niciodată. Ma bucur foarte mult ca am urmat cursul oferit de Lideea.

Analist Financiar

A fost cel mai util curs pe care l-am făcut... am mai participat la cursuri pe această temă în ţară şi în străinătate, dar pot să spun că acum am înţeles cu adevărat şi ştiu să aplic ceea ce am învăţat.

Trainer

Programul a răspuns exact la întrebarile pe care le aveam, utilitatea cursului constând în modul practic în care a fost structurat, adaptarea la nevoile și programul meu și exemplele concrete oferite.

Project Manager

Am apreciat cel mai mult combinaţia perfectă între: flexibilitatea accesării cursului on-line, bogăţia cunoştinţelor şi surselor disponibile, prezenţa fizică şi virtuală a „coaches”, workshop-urile clasice, scurte şi focalizate.

manager

Am dobândit o nouă înțelegere asupra ceea ce înseamnă sistemul de evaluare a performanțelor pentru mine ca șef de departament. Totul este practic, și ceea ce mi se părea pur birocratic a devenit calea de a mă înțelege cu oamenii mei. Simt că sunt un manager mai bun!

Business Developer

…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru că știe să gestioneze procesul de învățare și pentru că reprezintă un real punct de referință și de ajutor în lungul proces de asimilare a adevăratei performanțe, în care simți că ai nevoie de un prieten specialist cu care să te consulți și care să te îndrume în mod corect.