Curs online pentru consultanți: Proiecte 2021-2027, finanțare și implementare cu succes

Ne pregătim pentru o nouă perioadă de programare cu multe oportunități pentru firme, ONG-uri, UAT și alte entități de a finanța investițiile și acțiunile lor prin fonduri europene. România are nevoie de proiecte mai bune și timpuriu pregătite. Oricare dintre noi putem contribuii la aceasta.

Oferim celor interesați de tematica proiectelor finanțate din fonduri europene, care nu au experiență sau au puțină experiență în acest domeniu, oportunitatea de a învăța în mod flexibil dar eficient, împreună cu o echipă cu multă experiență în proiecte europene dar și în formare și mentorat pentru consultanți. Participanții la cursurile noastre anterioare sunt acum colegii sau concurenții noștri, dar este mult loc pe piață pentru consultanți buni.

Față de cursurile noastre anterioare, acest curs are și un modul dedicat abilităților de consultanță care facilitează relația consultantului cu beneficiarul, finanțatorul și alte părți interesate, asigură eficiența proceselor, livrarea, furnizarea unor produse de consultanță conform cu așteptările tuturor părților.

Cursul a fost conceput să vă ofere instrumentele necesare pentru a dezvolta proiecte cu impact, nu numai pentru obținerea unei finanțări. Desigur prima condiție pentru a produce un impact, este obținerea finanțării. Din acest motiv cursul se focalizează pe modul în care în faza de elaborare a proiectului ne asigurăm că cerințele finanțatorului sunt satisfăcute.

Participarea la curs costă 800 de lei (+TVA) iar plata se poate face foarte simplu prin sistemul de plata online.

LIDEEA oferă 5 locuri gratuite studenților/absolvenților promoției 2021. Doritorii sunt rugați să trimită pe adresa de e-mail trainng@lideea.eu o dovadă care atestă acest lucru.