Școala de primăvară – Employability and Talent Management in the Digital Era – Best Practices

Suntem foarte mândri de colaborarea noastră cu Universitatea de Vest, pe care am fructificat-o și în acest an, participând la Școala de primăvară – Employability and Talent Management in the Digital Era – Best Practices, derulată în perioada 16-23 aprilie 2018 și organizată de prof. conf. univ. dr. Denisa Abrudan.

Timp de trei zile am avut alături de noi o echipă de șapte studenți curioși și entuziaști, atât din România, cât și din Republica Moldova. Am făcut tot posibilul să le împărtășim cât mai mult din experiența noastră și să-i ajutăm în realizarea proiectului lor, având ca temă Talent Management and Graduate Employability (Managementul talentelor și angajabilitatea tinerilor absolvenți). De asemenea, le-am împărtășit bucuria și emoțiile, asistând la prezentarea proiectului lor și la festivitatea de premiere.

Suntem nerăbdători să mai participăm la astfel de evenimente și să avem în compania noastră tineri studenți sau absolvenți care aduc cu ei un suflu nou, capabilități și idei inovative. Felicitări tuturor!