Tenders Electronic Daily

TED (Tenders Electronic Daily) vă ajută să accesați fonduri publice din întreaga Uniune Europeana. De ce nu ați fi unul dintre IMM-urile care se pot bucura de aceste fonduri semnificative?!

Proiectul ,,Analiza nevoilor IMM – urilor în procesul de achiziție publică”, proiect al Comisiei Europene -Direcția Generală Piață internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri (DG GROW) are ca și obiectiv general identificarea de acțiuni de sprijin mai eficiente și orientate, în vederea creșterii gradului de participare a IMM-urilor în cadrul procedurilor de achiziții publice, atât în interiorul granițelor UE, cât și în afara acestora. 

Vă invităm să vă autoevaluați nivelul de cunoaștere, înțelegere și percepția față de procesele de achiziții publice accesând chestionarul adresat IMM-urilor cu sau fără experiența în achiziții publice, la link-ul:https://www.surveygizmo.eu/s3/90213921/Dg-Grow-Quiz-RO.

Aveți ocazia de a transmite Comisiei Europene opinia și nevoile dumneavoastră pentru a accesa mai ușor bani publici prin proceduri de achiziție. De asemenea vă puteți familiariza cu oportunitățile și procedurile de achiziție. 

Orice alte nevoi privind îmbunătățirea accesului dvs. la procedurile de achiziții publice, ce nu pot fi incluse în răspunsurile la chestionar, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail, la adresa: proiectachizitiipublice@lideea.eu.